Lirik Lagu DINDA DEWI – PEDOTE BENIK KLAMBI

By | July 17, 2021
DINDA DEWI - PEDOTE BENIK KLAMBI

Umpomo sih iso didandani
Gawe opo golek ganti
Ibarate pedote benik klambi
Kabeh kuwi sih iso didondomi

Kenopo sliramu ra ngerteni
Sing tak karepake ati
Aku ngerti pancen aku sing kliru
Nanging aku ojo mbok tinggal mlayu

Reff:
Ra sanggup rasane awakku urip dewe
Awan bengi ra ono bature
Baliyo baliyo aku sih butuh tresno
Naliko koyo ndek jaman semono

Yen awan kroso padang
Yen wengi kroso peteng
Susah seneng podo disonggo bareng
O o oo

Umpomo sih iso didandani
Gawe opo golek ganti
Ibarate pedote benik klambi
Kabeh kuwi sih iso didondomi

Kenopo sliramu ra ngerteni
Sing tak karepake ati
Aku ngerti pancen aku sing kliru
Nanging aku ojo mbok tinggal mlayu

Reff:
Ra sanggup rasane awakku urip dewe
Awan bengi ra ono bature
Baliyo baliyo aku sih butuh tresno
Naliko koyo ndek jaman semono

Yen awan kroso padang
Yen wengi kroso peteng
Susah seneng podo disonggo bareng
O o oo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
DJ SANTUY – DINDA DEWI – PEDOTE BENIK KLAMBI

Temukan Mp3 DINDA DEWI – PEDOTE BENIK KLAMBI