Lirik Lagu Esa Risty – Manut Dalange

By | July 17, 2021
Esa Risty - Manut Dalange

Udan isih banyu langit isih biru
Sinare suryo tansah madangi jagatmu
Jangan risaukan malam pasti datang
Menemani sang rembulan

Sing penting wes berjuang
Ora lali sembahyang
Ditirakati pasrahne gusti pengeran
Sak dermo wayang manut karo dalang
Mugo biso kasembadan

Reff:
Tenangne atimu
Tenangne pikirmu kudu tatak
Masio dipikir neng sirah ngelu
Diloske wae sing sabar wae
Bakal teko moro dewe

Tenangne atimu tenangne pikirmu
Madep mantep weteng wareg
Ngopi susu ben ra halu
Sing santai wae ojo sambat wae
Manut dalang sak titahe

Sing penting wes berjuang
Ora lali sembahyang
Ditirakati pasrahne gusti pengeran
Sak dermo wayang manut karo dalang
Mugo biso kasembadan

Reff:
Tenangne atimu
Tenangne pikirmu kudu tatak
Masio dipikir neng sirah ngelu
Diloske wae sing sabar wae
Bakal teko moro dewe

Tenangne atimu tenangne pikirmu
Madep mantep weteng wareg
Ngopi susu ben ra halu
Sing santai wae ojo sambat wae
Manut dalang sak titahe
Sing santai wae ojo sambat wae
Manut dalang sak titahe..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Esa Risty – Manut Dalange

Temukan Mp3 Esa Risty – Manut Dalange