Lirik Lagu Didi Kempot – Plong

By | Juni 23, 2022

Didi Kempot - Plong

Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora nyut-nyut sirahku,
Saiki aku wis ora ngelu.
Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora dag-dig-dug jantungku,
Saiki aku uwis ketemu.
Rasane he he he, yo mak plong
Rasane kepiye, plong plong plong.
Rasane koyo ketiban ndaru,
Lintang kamulyan nibani dadaku.
Sing lali wis eling karo aku,
Gelem mulih gelem bali ning omahku.
Njanur gunung rasane nggumun setaun,
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
Rasane, yo mak plong
Rasane, plong plong plong.
Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora nyut-nyut sirahku,
Saiki aku wis ora ngelu.
Plong rasane njero dadaku,
Rasane mak plong lego atiku.
Wis ora dag-dig-dug jantungku,
Saiki aku uwis ketemu.
Rasane he he he, yo mak plong
Rasane kepiye, plong plong plong.
Rasane koyo ketiban ndaru,
Lintang kamulyan nibani dadaku.
Sing lali wis eling karo aku,
Gelem mulih gelem bali ning omahku.
Njanur gunung rasane nggumun setaun,
Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.
Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,
Rasane, yo mak plong
Rasane, plong plong plong.
Rasane, yo mak plong
Rasane kepiye, yo mak plong.
Plong.

Lirik Lagu Yang Terkait:
Didi Kempot – PLONG

Temukan Mp3 Didi Kempot – Plong