Lirik Lagu Neng Rosma – Sulaya Basa

By | February 25, 2022
Neng Rosma - Sulaya Basa

Kuuu teu nyangka geniiing
Naha anjeun beut sulayaaa
Padahal mah abi niat rék satia
Nyata anjeun ngabohonga
Kasucian cinta urang

Intro :

Dua taaaun geniiing
Urang nyanding papacangan
Padahaaal mah, can lila aaaakang nanyaan
Anjeun baris ngahianat
Jangji surti nu duaaan

Reff :

Mangga rék miang
Abi pasti ngawidian
Maaangga rék miaaang
Ngan ulah kadungsang dungsang

Lain teu melang
Lain abi teu hariwang
Aaakang geus tega
Ngantep abi lalagasan

Najan pait karasana
Abi pasrah tumarima
Mugi sing jadi dewaaasa
Jadi eunteung kahiruuupaan..

Uih deui ka intro :

Dua taun geniiing
Urang nyanding papacangan
Padahaaal mah, can lila aaaakang nanyaan
Anjeun baris ngahianat
Jangji surti nu duaan

Reff :

Mangga rék miang
Abi pasti ngawidian
Maaangga rék miaaang
Ngan ulah kadungsang dungsang

Lain teu melang
Lain abi teu hariwang
Aaakang geus tega
Ngantep abi lalagasan

Najan pait karasana
Abi pasrah tumarima
Mugi sing jadi dewaaasa
Jadi eunteung kahiruuupaan..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Neng Rosma – Sulaya Basa

Temukan Mp3 Neng Rosma – Sulaya Basa