Lirik Lagu Deviana Safara – The Rosta – Rontang Ranting

By | August 12, 2019
Lirik Lagu Deviana Safara - The Rosta - Rontang Ranting

Gonjang ganjing
Langit katresnanku,
Atiku kang loro
Nemu tatu..
Aku lagi ngerti
Sakwise kang daluarso,
Sliramu nandur tresno
Marang wong liyo..

Rontang ranting
Batinku nelongso,
Nekat tak pandengi
Malah loro..
Tegane atimu
Nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang
Banjir ladhu..

Uwis sak mestine
Bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah
Koyo wis kelangan arah..
Nanging atimu
Wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli
Atiku kang kebak tatu..

Gonjang ganjing
Langit katresnanku,
Atiku kang loro
Nemu tatu..
Aku lagi ngerti
Sakwise kang daluarso,
Sliramu nandur tresno
Marang wong liyo..

Rontang ranting
Batinku nelongso,
Nekat tak pandengi
Malah loro..
Tegane atimu
Nggunting taline tresnaku,
Ilang ketrajang
Banjir ladhu..

Uwis sak mestine
Bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah
Koyo wis kelangan arah..
Nanging atimu
Wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli
Atiku kang kebak tatu..

Uwis sak mestine
Bahuku tak roso semplah,
Jangka sing tak angkah
Koyo wis kelangan arah..
Nanging atimu
Wis kadhung menderu-deru,
Nganti ra perduli
Atiku kang kebak tatu..

Nganti ra perduli
Atiku kang kebak tatu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Rontang-ranting Voc Deviana Safara

Temukan Mp3 Deviana Safara – The Rosta – Rontang Ranting