Lirik Lagu Dedy Boom – Kangen

By | August 11, 2019
Lirik Lagu Dedy Boom - Kangen

perih rasene adoh ambi
kembang arum pujane ati
lambe mesem gemuyu tapi
mberak njerit ati iki

urip dewek ring kadohan
mung biso kemulan angenan

enget guyon geredoan
mlaku bareng keloronan

sun tahan soyo nggandoli
ngempet roso ring jero ati
ngelik ngelik ring pikiran

kangen..
kapan biso kumpul maning
kapan biso guyon maning
wes sing kuat nyandang kangen

sun kepengen ketemu maning
keloronan nembang gending
wes sing kuat ati iki
adoh ambi pujane ati

enget guyon geredoan
mlaku bareng keloronan

sun tahan soyo nggandoli
ngempet roso ring jero ati
ngelik ngelik ring pikiran

kangen..
kapan biso kumpul maning
kapan biso guyon maning
wes sing kuat nyandang kangen

sun kepengen ketemu maning
keloronan nembang gending
wes sing kuat ati iki
adoh ambi pujane ati

kapan biso kumpul maning
kapan biso guyon maning
wes sing kuat nyandang kangen

sun kepengen ketemu maning
keloronan nembang gending
wes sing kuat ati iki
adoh ambi pujane ati
hohoooo…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dedy Boom – Kangen

Temukan Mp3 Dedy Boom – Kangen