Lirik Lagu Demy – Kanggo Riko

By | December 19, 2019
Lirik Lagu Demy - Kanggo Riko

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko

Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Nong atinisun selawase
Yoro mung kanggo rikorn

Lirik Lagu Yang Terkait:
KANGGO RIKO – NELLA KHARISMA, KANGGO RIKO – FDJ Emily Young Reggae, KANGGO RIKO – LILIN HERLINA- NEW PALLAPA BINUANG, Kanggo Riko – Demy Banyuwangi 2015, Via Vallen – Kanggo Riko – Omega Live Pelemwatu Menganti Gresik 2015, RATNA ANTIKA KANGGO RIKO Monata Live WOKER 2015, Syahiba Saufa – Kanggo Riko, Vita Alvia – Kanggo Riko

Temukan Mp3 Demy – Kanggo Riko