Lirik Lagu CHDS – LUMPUH ATINE

By | Oktober 17, 2020

CHDS - LUMPUH ATINE

jerune roso tresnoku..
durong iso ngalahi egomu..
roso penuh kasih sayang
jerih payah le berjuang
kau sia-siakan..

aku duweni atimu..
aku duweni rogomu..
nanging koe mileh de’e
ninggalke aku dewe
dadi lumpuh atine..

Reff :
sak jembare.. dunyo
tetep bakal ono
seng biso ngganteni
posisimu saiki..

ora bakal aku ambyar
aku yakin iso tegar
senadyan.. atiku kelaran..

aku duweni atimu..
aku duweni rogomu..
nanging koe mileh de’e
ninggalke aku dewe
dadi lumpuh atine..

Reff :
jujur aku.. gelo tenan
tresnoku tok nggo dolanan
koe ra tau ngerti
yen aku iki gemati..

nanging.. balesanmu kok
gawe atiku ambyar
marai.. awak dewe bubar..

sak jembare.. dunyo
tetep bakal ono
seng biso ngganteni
posisimu saiki..

ora bakal aku ambyar
aku yakin iso tegar
senadyan.. atiku kelaran..

sak jembare.. dunyo
tetep bakal ono
seng biso ngganteni
posisimu saiki..

ora bakal aku ambyar
aku yakin iso tegar
senadyan.. atiku kelaran..
senadyan.. atiku kelaran…
senadyan.. atiku kelaran..
huu.. uuu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
CHDS – LUMPUH ATINE

Temukan Mp3 CHDS – LUMPUH ATINE