Lirik Lagu Waldjinah – Andhe Andhe Lumut

By | Mei 3, 2024

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting ijo iku kang dadi asmane

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu
Sisane si yuyu kangkang

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting abang iku kang dadi asmane

Lk :
Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu
Sisane si yuyu kangkang

Pr :
Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang olo rupane
Kleting kuning iku kang dadi asmane

Lk :
Duh ibu, kulo inggih purun
Duh ibu, kulo bade medun
Nadyan olo
Meniko kang putro suwun

Lirik Lagu Yang Terkait:
DHIMAS TEJO – ANDE ANDE LUMUT, Waldjinah – Ande Ande Lumut

Temukan Mp3 Waldjinah – Andhe Andhe Lumut