Tag Archives: Staso Prasetyo

Lirik Lagu Staso Prasetyo – Ninggal Loro

Ning wates kutho iki Iseh nyimpen akeh memori Saben dalan tak lewati Ra kroso netes eluh ono pipi Sakjane batin iki Durung biso tak selaki Iseh nyimpen roso tresno Senajan bola-bali mbok gawe loro Reff: Ning kutho solo Sing nyimpen cerito Cerito loro kowe medotke tresno Ning dalan iki, sing dadi seksi Sliramu wani medotke‚Ķ Read More »