Tag Archives: Slintru

Lirik Lagu Slintru – Tanpo Alesan

Akhir-akhir iki aku kangen kowe Nanging aku ngerti iki wis dalane Pikiranku kebayang kebayang sliramu Kelingan wektu aku lan kowe Iseh bebarengan Aku mung pengen nyanding sliramu Opo sing mbok karepke cobo ceritakno Tak tompo alesanmu ikhlas lan legowo Yen pancen kui pilihanmu Reff: Ceritakno opo sing ono ning jero atimu Aku mung kepingin ngerti… Read More »