Tag Archives: Slemanreceh

Lirik Lagu SLEMANRECEH – ESEM MU

Uripku sewates ruang lan wektu Tekamu gawe ayem neng atiku Ucapmu isoh nentrem ke batiku Rosoku wes kepatri ning awakmu Gawe senengku Mergo esemmu Senajan awak dewe Lagi ketemu Reff: Kabeh mau Wes kersane gusti Tresno iki Yo mung kowe sing nduweni Dongaku neng wengi dikabulake Ora ngiro ketemu kowe neng kene Gawe senengku Mergo… Read More »

Lirik Lagu SLEMANRECEH – KESANDUNG TRESNO

Sore iki wes ganti wengi Cahyo lintang sing nerangi ati Tekamu gawe bahagio Ora nyongko aku kesandung tresno Wengi iki aku ketemu sliramu Bungah njero ati sing tak rasakke Umpomo iki pancen dadi dalane Mugo awak dewe dadi jodone Reff: Sejak pandangan pertama Ku menyimpan rasa Semua itu tak pernah ku sangka Ada getaran rasa… Read More »

Lirik Lagu SLEMANRECEH – LALI

Neng kene terakhir aku ketemu koe Udan eluh tangis neng pipiku Aku mbiyen nate ketemu sliramu Saiki aku bakal ninggalke awakmu Sepurane kang mas Aku ra iso neruske janjiku Saiki aku Wes iso lali ro kenanganmu Tanpo koe meneh Tanpo tresnamu meneh aku kuat Aku legowo Koe lungo karo wong liyo Reff: Lali mbiyen koe… Read More »

Lirik Lagu SlemanReceh – Dongaku Nggo Kowe

Iki pilihan ku ninggalke sliramu Senajan tresno iki tulus Mung kanggo sliramu Mung cukup tak dongake Mugo urip bahagia Bebrayan karo seng liane Uwes cukup mung semene wae Ora usah perlu di teruske Kowe wes karo liane Mending aku seng nggalah Senajan aku wes nggerus atine Sepurane nggo aku nglarani Dudu mangsutku arep ninggalke Mergo… Read More »

Lirik Lagu SLEMANRECEH – KORBAN CINTA

Udan tangisku Wis tak lalekke Mergo kabeh iki Ra iso dipeksakke Tak ikhlaske Anggone tresno marang de e Hoo ooo oo Senajan loro aku tetep Iso nguatke ati Maafkanah aku Bermain cinta dibelakangmu Tak ku sangka Kalau dia kekasihmu Namun hati ini Terlanjur mencintainya Maafkan perasaan ini Mengikhlaskannya Memilihmu Aku ikhlas kanggo bahagiane Karo kowe… Read More »

Lirik Lagu Slemanreceh – Ngampet Loro

Wes suwe.. aku ngampet loro ati Pengenku.. kowe iso ngerteni Rasane.. ning njero ati iki Kepengen biso nduweni Sampai kapan aku kudu koyo ngene Opo pancen.. iki wes dadi dalane Mugo sesuk.. kowe wani njelaske Yen kowe bakal milih salah sijine Reff: Nanging aku raiso ngungkapke Mergo.. awakmu wes ono sing ndue Cukup.. tak simpen… Read More »

Lirik Lagu SLEMANRECEH – UDAN TANGIS

Lewat tembang lagu Tak ungkapke rosoku Sik wis kadung jeru Mencintaimu Langit sing biru Nanging udan atiku Nglambangake roso Sedih ning batinku Senadyan banyu langit Mudun ning bumi Nanging iki wes udan Mergo tangisanku Katresnan sing tak jaluk Seko awakmu sing tetep ning atiku Nanging opo iso aku Hapus cerito loroku Perih ning atiku, hoo… Read More »