Tag Archives: Renu Hasta

Lirik Lagu Renu Hasta – Tresnamu Sejatiku

Dik aku pamit lungo Senajan atiku keronto-ronto Ra biso ngancani sliramu Sing setitik aku gek enggal bali Mas dongaku ngrestuimu Senajan eluh tumetes neng pipiku Mung welingku tresnomu sejatiku Aku setyo ikhlas lahir batinku Reff: Tresnaku mung siji Kanggo sliramu Entenono aku nyanding awakmu Tumetes eluh iki ing netraku Roso kangen iki sesandingan Duh gusti… Read More »