Tag Archives: Nisa Farisha

Lirik Lagu Nisa Farisha – DASTER KUNING

Mbiyen aku sek sabar Ngenteni tekomu Saiki tresnomu buyar Kegowo angin Pernah mencoba tuk bertahan Demi kowe Ileng naliko kowe jare Kate nglamar aku Jebule kowe ngapusi Reff: Daster kuning Seng mbok uwehke neng aku Iseh tak simpen Rapi neng lemariku Tapi saiki wes lungset Ning lempitan Daster kuning Bakale tak eleng-eleng Dadi seksi Saiki… Read More »