Tag Archives: Niam

Lirik Lagu Niam – MBUSEK CERITO

Weruo gedigi pungkasane Seng bakale isun nompo welase Manis omongane Nyatane seng ono buktine Kabeh hang sun lakoni Koyo nono regane Ojo riko bisane mung mewek Pasrah ambi kekarepane wong tuwek Riko ninggal isun tanpo jalaran Tegane gawe ati kelaran Reff: Nelongso duh rasane atinisun iki Sakat krungu kabar wong tuwek riko Seng gelem ngrestui… Read More »