Tag Archives: Mas Ndol

Lirik Lagu Mas Ndol – Langit Purwosari

Neng kene tak enteni tekane Lungamu ninggalke aku dewe Dino ganti sasi Opo koe ora ngerti Rendeng ganti mongso Opo koe ora kroso Neng kene ngenteni sak baline Kangen rindu sing tak rasakke Ngetung nganti lali Wit biyen nganti saiki Rino kelawan wengi Koe sing tak enteni Bukit paralayang Isih terbayang-bayang Langit purwosari Dadi saksi… Read More »