Tag Archives: Madasvara

Lirik Lagu MADASVARA – PENDAMPINGMU

Roso bungahing atiku Naliko gandeng sliramu Eling esem lan guyumu Tulung dijogo atiku Lungamu bakal tak tunggu Ning kene panggonmu Kowe raiso diganti Senadyan akeh godo, gilir gumanti Wes wayahe, kowe dadi pendampingku Wes mestine, aku urip karo sliramu Tak jogo roso tresnomu Tak nggo crito anak putu Wes janjine, bakal tak senengke uripmu Wes… Read More »

Lirik Lagu Madasvara – Pacar Dolanan

Wes tak bayangke, kepiye rasane Urip sesandingan, nanging dudu pasangan Wes tak ngerteni, gede perjuanganmu Ngolehke atiku, nanging aku durung mencintaimu Kowe pacar dolanan Tak goleki yen aku kelingan Mung ngge konco kondangan Ben disawang aku bahagia Kowe pacar dolanan Dingapuro aku kebangetan Ojo dadi pikiran Dewe cukup kekancan Wes tak bayangke kepiye akhire Aku… Read More »