Tag Archives: Lusiana Malala X Andi Mbendol

Lirik Lagu Lusiana Malala X Andi Mbendol – Aku Ra Peduli

Atiku kadung kelaran Amergo sliramu Tanpo ngaruhke piye-piye Mung sak penakmu dewe Sayang rabakal ninggalke Lagumu pas kae Mbendinane tak tunggu-tunggu Malah mung gawe nesu Aku ra peduli Aku wes loro ati Janjimu kepadaku Hilang dari hatiku Atiku kadung kelaran Amergo sliramu Tanpo ngaruhke piye-piye Mung sak penakmu dewe Sayang rabakal ninggalke Lagumu pas kae… Read More »