Tag Archives: Longfly

Lirik Lagu LONGFLY – MERGO RESTU

Mbiyen aku tau janji Karo kowe Ra bakal nggliwer Mbribik ngkono-mbribik kene Ra urusan kahanan Mobat-mabet koyo mbiyen Tetep gandengan kenceng Tekan kapan wae Tur nyatane ra podo Ro kekarepan Pingin tekan rabi Jebul balik kanan Pancen wong urip Kuwi akeh pacoban Nek akeh saweran kuwi ndangdutan Berhubungan dudu soal bertahan Piye carane kuat ngadepi‚Ķ Read More »