Tag Archives: Konco Kulo

Lirik Lagu KONCO KULO – KUDU LALI

Kelingan jaman pacaran Karo kowe sing tak sayang Ngentekno wengi di seksekno Bintang lan rembulan Sumpah janji ra pisahan Mergo dewe saling sayang Turut ndalan dewe ngukir kenangan Ning kabeh kuwi mung dadi kenangan Ning dalan iki kowe nguwiske katresanan Gusti paringono aku lali dalan kenangan Sing tau tak liwati naliko awkdewe barengan Gusti gek… Read More »