Tag Archives: Klenik Genk

Lirik Lagu Klenik Genk – Roso Iki

Riloko tengah wengi aku linggoh dewekan Nyawang padange rembulan Ora nyongko ora ngiro tenan Kowe teko sak kedepe moto Opo koyo ngene rasane kasmaran Awan wengi pikiranne ra karuan Cah ayu opo kowe ngerti Gedene tresnaku dinggo Kowe ra ono liyane Tak titipke roso iki lewat angin wengi Cah ayu opo kowe ngerti Tresno iki… Read More »

Lirik Lagu KLENIK GENK – DUKUN KAGOL

Kowe teko nggowo loro Kowe lungo tanpo suoro Nembung karo nangis getih Kanti keturutan le mu sugeh Banjur kowe lali konco Mergo ngoyak bondoning ndonyo Ra sembodo Le mu ngemis karo nangis Opo kowe ra ngelingi Susah tak tulungi Kowe uwes sugeh Banjur kowe ngelaleni Nggawe loro Seseke kagol ning ati Aku iso nggawe urepmu… Read More »