Tag Archives: Kiki Anggun

Lirik Lagu KIKI ANGGUN – MEDOT WELAS

Riko hang isun pujo Nono maning wong lio Paran baen sun lakoni Kanggo nyenengno riko Salah paran sun nong riko Kurang paran sun nong riko Moro moro riko medot welas Lebih milih welas hang buru teko Isun lilo dung riko ambi wong lio Masio perih hang sun roso Sun ikhlasno riko nyanding wong lio Sun… Read More »

Lirik Lagu KIKI ANGGUN – MBLENJANI JANJI

Tresno iki mong kanggo sliramu Seng selalu tak rasakne Neng njero atiku Kowe seng tak perjuangke Kok tego tegone mblenjani tresnane Reff: Roso iki telah berubah Saat kau tak mampu setia Seng tak tresnani lan tak sayangi Malah mendua Pandongaku cukup mong siji Ku harap kau bisa mengerti Cuma sliramu seng biso ngayomi Nong njerone… Read More »