Tag Archives: Jogjakustik15

Lirik Lagu JOGJAKUSTIK15 – NGGENDAK

Tiwas sayang ora sembarangan Kadung cinta cinta tenanan Ora ono niat nggo dolanan Jebul koe malah sing konangan Pamit dolan tapi ro lanangan Ngakune sih mung kekancan Lha kok petukan neng prapatan Bangjo nggodean mesra-mesraan Reff: Wes berjuang nggo tenanan Tego tenan kowe dadi gendakan Mugo dadi piwulang uripku iki Sesuk-sesuk ra bakal tak baleni… Read More »