Tag Archives: Jeffry Ardian

Lirik Lagu Jeffry Ardian – Tak Jarne Kowe

Kowe karo aku Wis pirangane taon Mbangun tresno iki Jaremu uwis mari Kupercoyo awakmu Kupercoyo omonganmu Opo wae sing mbok ucapke Aku percoyo Reff: Tak jarne kowe Mlaku karo liyane Puwas-puwasne Tuwuk-tuwukne Neng kene aku Mong iso nyantai wae Nek kowe wis bosen Mengko mbalek-mbalek dewe Kowe karo aku Wis pirangane taon Mbangun tresno iki… Read More »