Lirik Lagu Wandra Feat. Suliana – Salah Tompo

By | April 14, 2022
Wandra Feat. Suliana - Salah Tompo

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh sing ngerti

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dara Ayu Ft Bajol Ndanu – Salah Tompo DJ KENTRUNG, Salah Tompo – WANDRA, Mahesa Ft Suliyana – Salah Tompo

Temukan Mp3 Wandra Feat. Suliana – Salah Tompo