Lirik Lagu Waldjinah – Ngimpi

By | April 24, 2022
Waldjinah - Ngimpi

Dek wingi aku ngimpi kowe
Ngimpine disun pipine
Pertandane kowe jek sayange
Nganti seprene aku isih dewe

Esuke aku weruh kowe
Gandengan karo sing liyane
Loro ati yen koyo ngene
Bubar wae yen ngene carane

Reff :

Manuk sriti, manuk sriti sing ireng buntute
Sing tak impi, sing tak impi wis ono sing nduwe

Kembang mlati, kembang mlati sing dironce-ronce
Loro ati, loro ati ra ono tambane

Pancen salahku dewe
Tresno, tresnoku dewe
Yen pancen wis jodohne
Mugo saklawase

Reff :
Esuke aku weruh kowe
Gandengan karo sing liyane
Loro ati yen koyo ngene
Bubar wae yen ngene carane

Reff :
Manuk sriti, manuk sriti sing ireng buntute
Sing tak impi, sing tak impi wis ono sing nduwe

Kembang mlati, kembang mlati sing dironce-ronce
Loro ati, loro ati ra ono tambane

Pancen salahku dewe
Tresno, tresnoku dewe
Yen pancen wis jodohne
Mugo saklawase

Dek wingi aku ngimpi kowe
Ngimpine disun pipine
Pertandane kowe jek sayange
Nganti seprene aku isih dewe

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ngimpi – Waljinah

Temukan Mp3 Waldjinah – Ngimpi