Lirik Lagu TEKOMLAKU – Kelimpe

By | August 11, 2021
TEKOMLAKU - Kelimpe

Awale ayem ayem wae
Suwe-suwe malah nglimpe
Opo jalarane kui
Aku blas ora ngerti
Jebule aku tok apusi

Koe ndelik ke rosomu
Nggo wong liyo
Aku tetep nrimo mergo tresno koe
Pie-pie aku tetep
Merjuangke koe
Mung nggo hubungane awakdewe

Reff:
Wes cukup tenango aku
Ning kene ra lungo
Percoyo’o sayang
Aku ora ilang

Ra nyongko koe tego
Ngapusi aku ning mburiku
Padahal koe sing
Tak percoyo o o

Arepo koe ko ngono
Aku isih tetep nrimo
Mergo aku tulus
Marang sliramu

Koe ndelik ke rosomu
Nggo wong liyo
Aku tetep nrimo mergo tresno koe
Pie-pie aku tetep
Merjuangke koe
Mung nggo hubungane awakdewe

Reff:
Wes cukup tenango aku
Ning kene ra lungo
Percoyo’o sayang
Aku ora ilang

Ra nyongko koe tego
Ngapusi aku ning mburiku
Padahal koe sing
Tak percoyo o o

Arepo koe ko ngono
Aku isih tetep nrimo
Mergo aku tulus
Marang sliramu

Arepo koe ko ngono
Aku isih tetep nrimo
Mergo aku tulus
Marang sliramu
Wes dek orapopo o o
Aku wes iso legowo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
TEKOMLAKU – Kelimpe

Temukan Mp3 TEKOMLAKU – Kelimpe