Lirik Lagu Rahayu Shabrina – SAMBEL KEMANGI

By | April 23, 2022
Rahayu Shabrina - SAMBEL KEMANGI

Enak’e jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mergane bubar nyambut gawe
Snajan lawuh tempe ning sehat awak’e

Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Snajan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sakkluargo

Aku trimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuk’e
Mangan saben dinane sego sambel kemangi

Enak opo wong urep ono alam ndonyo
Yen wegah rekoso urep ra biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe
Ojo lali gustine

Enak’e jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mergane bubar nyambut gawe
Snajan lawuh tempe ning sehat awak’e

Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Snajan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sakkluago

Aku trimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Ugo tuku bibit lan rabuk’e
Mangan saben dinane sego sambel kemangi

Enak opo wong urep ono alam ndonyo
Yen wegah rekoso urep ra biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe
Ojo lali gustine

Lirik Lagu Yang Terkait:
SAMBEL KEMANGI – RAHAYU SHABRINA

Temukan Mp3 Rahayu Shabrina – SAMBEL KEMANGI