Lirik Lagu Pakdhe Kabul & Mukidi – MANGKU PUREL

By | November 8, 2022

Pakdhe Kabul & Mukidi - MANGKU PUREL

Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu sampai munggah neng semeru
Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Kowe wes lali omah ora uli ulian
Senengane dolan neng karaokean
Ngandengi penyanyi ora cukup siji
Cekelane botol polahe koyo wong tolol

Ndang balio neng omah
Bojomu wes ngenteni
Ora popo ora bakal di seneni
Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku wes nate kondo awakmu
Ojo terusan begitu
Sumpaho janji karo atimu
Siji, loro, telu

Reff:
Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu sampai munggah neng semeru
Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Kowe wes lali omah ora uli ulian
Senengane dolan neng karaokean
Ngandengi penyanyi ora cukup siji
Cekelane botol polahe koyo wong tolol

Ndang balio neng omah
Bojomu wes ngenteni
Ora popo ora bakal di seneni
Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku wes nate kondo awakmu
Ojo terusan begitu
Sumpaho janji karo atimu
Siji, loro, telu

Reff:
Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu sampai munggah neng semeru
Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Kowe wes lali omah ora uli ulian
Senengane dolan neng karaokean
Ngandengi penyanyi ora cukup siji
Cekelane botol polahe koyo wong tolol

Ndang balio neng omah
Bojomu wes ngenteni
Ora popo ora bakal di seneni
Penting kowe jujur
Janji ra mbaleni
Gek ndang mapan turu
Sesok isuk senam pagi

Aku wes nate kondo awakmu
Ojo terusan begitu
Sumpaho janji karo atimu
Siji, loro, telu

Reff:
Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu sampai munggah neng semeru
Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu

Mangku purel neng karaokean
Ndemek pupu sampai munggah neng semeru
Mangku purel dudu penggawean
Luweh penting mikiro masa depanmu
Luweh penting mikiro masa depanmu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
MANGKU PUREL – Pakdhe Kabul Mukidi – OM ADELLA, MANGKU PUREL – Pandawa Ageng Music

Temukan Mp3 Pakdhe Kabul & Mukidi – MANGKU PUREL