Lirik Lagu Nella Kharisma – Remukan Ati

By | December 31, 2019
Lirik Lagu Nella Kharisma - Remukan Ati

mas rungokno jerit tangise ati iki
greges rakaruan jebul sliramu mblenjani
mas rasakno loro atiku kepati-pati
yen kelingan janji tresnomu tekane mati

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Paribasan rogoku tak rewangi ngemboro
jebul lamis tresnomu raiso di percoyo
pancen bener mbiyen tresnomu sing tak jogo
ngakune loro setiaki kujiwo

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Mas nimas sapurane yen aku ninggalke
tresno suci sliramu amargo kahanane
mas nimas lorone atimu tak rungokke
nanging wong tuo ku ora ngijinke

Kowe teko gowo tresno
kowe lungo ninggal loro
tresnomu tak labu neng segoro

Roso sayangku uwes mati
ajur dadi remukan ati
ati ora bakal ngemis welase tresno

Aku iso gawe kowe loro
loro neng jarem ning jero dodo
mergo ati wes ilang roso
luweh becik aku lungo

Lirik Lagu Yang Terkait:
REMUKAN ATI Via Vallen Ndx Aka Via Vallen, Nella Kharisma – Remukan Ati

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Remukan Ati