Lirik Lagu Nella Kharisma – KEMBANG RAWE

By | December 23, 2019
Lirik Lagu Nella Kharisma - KEMBANG RAWE

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame
Luweh becik tak tinggalne

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sakbendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe lorone ati
Kembang kecubung agawe atiku bingung
Kembange mawar tresnoku wes katon buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame
Luweh becik tak tinggalne

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Kembang Rawe

Temukan Mp3 Nella Kharisma – KEMBANG RAWE