Lirik Lagu Nella Kharisma – Janji Terakhir

By | January 27, 2022
Nella Kharisma - Janji Terakhir

Bebasane gelang alit manggon driji
Sliramu opo pancen uwes lali
Lali prasetyane, naliko semono
Ora gawe juwo, ora gawe kuciwo

Pepindone koyo kembang arum dalu
Wangine tresnaku marang sliramu
Opo to salahku, opo to dusoku
Jebul mentolo ninggal aku

Janjimu yang terakhir
Bakal tulus setyo
Ora bakal kebimbang wong liyo
Janjimu yang terakhir
Jebul amung lamis
Roso atiku koyo d iris

Oh… rembulan bayu tulungono
Padhangono petenge kelangan tresno
Tresno tulus suci, koyo di blenjani
Nelongso kebangeten urep iki

Janjimu yang terakhir
Bakal tulus setyo
Ora bakalkebimbang wong liyo
Janjimu yang terakhir
Jebul amung lamisroso atiku koyo diiris

Oh… rembulan bayu tulungono
Padhangono pethenge kelangan tresno
Tresno tulus suci, koyo diblenjani
Nelongso kebangeten urip iki
Nelongso kebangeten urip iki

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma – Janji Terakhir

Temukan Mp3 Nella Kharisma – Janji Terakhir