Lirik Lagu Nella Kharisma Feat Cak Rul – DEWO TRESNO

By | May 7, 2022
Nella Kharisma Feat Cak Rul - DEWO TRESNO

– wis kedangon kulo ngenteni ndiko
Labuh tresno nanging keloro-loro
Ati iki soyo ora kuwat
Aduh kangmas opo kudu nekat

+ aduh sayang,,, aku cinta padamu
Ora ngiro yen wis kasep tekaku
Jebul kowe wis ono sing nduwe
Aku bingung kok ngene dadine

– mana janji dan sumpahmu wingi
Kondo tresno sehidup semati

+ demi cinta pengin anduweni
Sewu coro bakal tak lakoni

– mung sawiji sing tansah tak ugemi
Kudu sabar lan tlaten angenteni

+ yen mangkono yo bareng ndedungo
Anyenyuwun marang dewo tresno

– wis kedangon,,, kulo ngenteni ndiko
Labuh tresno nanging keloro-loro
Ati iki soyo ora kuwat
Aduh kangmas opo kudu nekat

+ aduh sayang,,, aku cinta padamu
Ora ngiro yen wis kasep tekaku
Jebul kowe wis ono sing nduwe
Aku bingung kok ngene dadine

– mana janji dan sumpahmu wingi
Kondo tresno sehidup semati

+ demi cinta pengin anduweni
Sewu coro bakal tak lakoni

– mung sawiji sing tansah tak ugemi
Kudu sabar lan tlaten angenteni

+ yen mangkono yo bareng ndedungo
Anyenyuwun marang dewo tresno

-+ anyenyuwun marang dewo tresno

Lirik Lagu Yang Terkait:
Nella Kharisma Feat Cak Rull – Dewo Tresno

Temukan Mp3 Nella Kharisma Feat Cak Rul – DEWO TRESNO