Lirik Lagu Ndarboy Genk Feat Dewa Budjana – Kudu Nangis

By | September 3, 2022

Ndarboy Genk Feat Dewa Budjana - Kudu Nangis

Ra kuat aku
Nglakoni tresno tekan semene
Yen kudu takdire pisah karo kowe
Kulo ikhlas lahir batine

Wes tak maafke
Bola bali mung mbok sepelekke
Aku wes raiso neruske cerito
Pol mentok aku tak lungo

Ngadepi sikapmu aku klera kleru
Sakkarep karepmu timbang poda padu
Sing uwis yo uwis
Sing ilang ben ilang
Wes ra kuat tenan

Reff:
Kudu nangis hawane kudu nangis
Ati koyo di iris-iris
Karo janjimu sing lamis

Aku nangis aku kowe mending uwes
Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun

Woo

Ngadepi sikapmu aku klera kleru
Sakkarep karepmu timbang poda padu
Sing uwis yo uwis
Sing ilang ben ilang
Wes ra kuat tenan

Reff:
Kudu nangis hawane kudu nangis
Ati koyo di iris-iris
Karo janjimu sing lamis

Aku nangis aku kowe mending uwes
Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun
Ooh waaa kadang sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ndarboy Genk Feat Dewa Budjana – Kudu Nangis

Temukan Mp3 Ndarboy Genk Feat Dewa Budjana – Kudu Nangis