Lirik Lagu Mega Wati Feat Ki Rudi Gareng – DEWO TRESNO

By | January 3, 2020
Lirik Lagu Mega Wati Feat Ki Rudi Gareng - DEWO TRESNO

P;wes kedangon kulo ngenteni ndiko
Labuh tresno nanging keloro loro
Ati iki soyo ora kuat
Aduh kang mas opo kudu nekat

L;aduh sayang…aku cinta padamu
Ora ngiro yen wes kasep tekaku
Jebul kowe wes enek sing nduwe
Aku bingung kok ngene dadine

P;mana janji dan sumpahmu wingi
Kondo tresno sehidup semati

L; demi cinta pengen anduweni
Sewu coro bakal tak lakoni

P;mung sawiji sing tansah tak ugemi
Kudu sabar lan tlaten angenteni

L;yen mangkono yo bareng ndedongo
Anyenyuwun marang dewo tresno

P;wes kedangon kulo ngenteni ndiko
Labuh tresno nanging keloro loro
Ati iki soyo ora kuat
Aduh kang mas opo kudu nekat

L;aduh sayang…aku cinta padamu
Ora ngiro yen wes kasep tekaku
Jebul kowe wes enek sing nduwe
Aku bingung kok ngene dadine

P;mana janji dan sumpahmu wingi
Kondo tresno sehidup semati

L;demi cinta pengen anduweni
Sewu coro bakal tak lakoni

P;mung sawiji sing tansah tak ugemi
Kudu sabar lan tlaten angenteni

L;yen mangkono yo bareng ndedongo
Anyenyuwun marang dewo tresno
Anyenyuwun marang dewo tresno

Lirik Lagu Yang Terkait:
Ki Rudi Gareng Feat Mega Wati – Dewo Tresno

Temukan Mp3 Mega Wati Feat Ki Rudi Gareng – DEWO TRESNO