Lirik Lagu Manthous – Getun

By | March 5, 2022
Manthous - Getun

Getunku setahun
Neng ati gelo rasane kuciwo
Sithik-sithik mung ngalamnun
Lan nelongso
Rino klawan wengi

Gumunku setahun
Yen lagi bingung
Soyo tambah pengung

Iwak grameh pangan welut
Piye maneh wis barang kebacut

Pripun kepriben
Minta ampun ketiban amben
Mboten purun nggih kajengen
Nambahi bingung

Jarene wong getun
Yen digeget mboten mantun-mantun

Sinten sing purun
Kersane mantun
Ngge tombo ngalamun

Getunku nganti setahun
Ampun ampun
Trimah sakit wudun

Lirik Lagu Yang Terkait:
Manthous – Getun

Temukan Mp3 Manthous – Getun