Lirik Lagu Lilin Herlina Feat Brodin – Nitip Kangen

By | Mei 18, 2020

Lirik Lagu Lilin Herlina Feat Brodin - Nitip Kangen

Wes pirang pirang wengi,ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Neng netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan
Naliko nyanding sliramu

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senajan mung sedelo
Ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sak jeroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipke roso kangenku
Neng kerlip lintang

Arum wangine kembang nggugah kangen iki
Koyo sliramu nyanding rogo iki
Aluse pangucapmu nentremke atiku
Senajan mung sedelo
Ngobati roso kangenku

Mung tak angen roso sak jeroning dodo
Koyo ati ra ono wong liyo
Saben wengi mung tansah kelingan
Tak titipke roso kangenku
Neng kerlip lintang

Semono ugo aku kangen sliramu
Saben wayah turu eling parasmu
Gelisah batin iki yen ora ketemu
Marang kerlip lintang tak titipne
Roso kangenku

Wes pirang pirang wengi ora biso turu
Mergo tansah kelingan marang sliramu
Neng netro katon nyoto esem gemuyumu
Ati tansah tratapan
Naliko nyanding sliramu…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Happy Asmara – Nitip Kangen DJ REMIX ANGKLUNG, NITIP KANGEN – NITA SUPRA NADA, Areva – Nitip Kangen, Nitip Kangen Lilin Herlina Feat Brodin Dangdut Koplo Nirwana, NDX A K A – Nitip Kangen – Dangdut Hip Hop Terbaru

Temukan Mp3 Lilin Herlina Feat Brodin – Nitip Kangen