Lirik Lagu Layly Carlina – Sifatmu Atos

By | August 22, 2021
Layly Carlina - Sifatmu Atos

Kowe koncoku, kowe sahabatku
Tapi kenopo sifatmu atos koyok watu
Neng ngarepku kowe tansah apik atimu
Neng mburiku kowe olo sifatmu

Aku ra ngiro lan ora tak nyono
Yen kowe nduwe sifat koyo ngono
Mugo mugo kowe enggal sadaro
Ben ra di dohi karo konco konco

Reff:
Sadaro…elengo kelakuanmu
Yen kowe wes nggawe tatu koncomu
Ndang elingo sadaro tingkah lakumu
Mugo wae konco koncomu nyepuro

Kowe koncoku, kowe sahabatku
Tapi kenopo sifatmu atos koyok watu
Neng ngarepku kowe tansah apik atimu
Neng mburiku kowe olo sifatmu

Aku ra ngiro lan ora tak nyono
Yen kowe nduwe sifat koyo ngono
Mugo mugo kowe enggal sadaro
Ben ra di dohi karo konco konco

Reff:
Sadaro…elengo kelakuanmu
Yen kowe wes nggawe tatu koncomu
Ndang elingo sadaro tingkah lakumu
Mugo wae konco koncomu nyepuro

Lirik Lagu Yang Terkait:
Layly Carlina – Sifatmu Atos

Temukan Mp3 Layly Carlina – Sifatmu Atos