Lirik Lagu LARAHAN – Kersane Gusti

By | July 26, 2021
LARAHAN - Kersane Gusti

Jujur ati iki iseh loro
Dedel duel ati nelongso
Sio-sio lehku memperjuangno
Ora tau mbok anggep ono

Nanging saiki aku kudu iso
Nutup loro sing bacut ono
Kuati ngibadah lan dongo
Mugi gusti paringi tombo

Reff:
Sing tulus atine
Rung mesti iso nduweni
Percoyo kabeh pun kersane gusti
Kudu ikhlas dilakoni
Nglalekke sliramu
Nglalekke tresnoku
Mugo cepet oleh
Pengganti awakmu

Nanging saiki aku kudu iso
Nutup loro sing bacut ono
Kuati ngibadah lan dongo
Mugi gusti paringi tombo

Ho..ooo

Reff:
Sing tulus atine
Rung mesti iso nduweni
Percoyo kabeh pun kersane gusti
Kudu ikhlas dilakoni
Nglalekke sliramu
Nglalekke tresnoku
Mugo cepet oleh
Pengganti awakmu

Sing tulus atine
Rung mesti iso nduweni
Percoyo kabeh pun kersane gusti
Kudu ikhlas dilakoni
Nglalekke sliramu
Nglalekke tresnoku
Mugo cepet oleh
Pengganti awakmu o..oooo
Mugo cepet oleh
Pengganti awakmu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
LARAHAN – Kersane Gusti

Temukan Mp3 LARAHAN – Kersane Gusti