Lirik Lagu Intan Chacha – Isin Karo Bojone

By | August 14, 2021
Intan Chacha - Isin Karo Bojone

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Ngomongne kangen aku yo kangen
Ngomongne pengen aku yo pengen
Pengen di sayangi, pengen di cintai
Pengen sing kui kui

Ngomonge sayang aku yo sayang
Ngomonge cinta aku yo cinta
Ora tak ungkapne isin tak omongne
Mung siji alesane, isin karo bojone

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Ngomongne kangen aku yo kangen
Ngomongne pengen aku yo pengen
Pengen di sayangi, pengen di cintai
Pengen sing kui kui

Ngomonge sayang aku yo sayang
Ngomonge cinta aku yo cinta
Ora tak ungkapne isin tak omongne
Mung siji alesane, isin karo bojone

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Menyang pasar bengi-bengi
Neke uwong dikangeni iki pie
Wong tresno sak karepe dewe

Godong cripir godong mlinjo
Sing di pikir due bojo, due bojo
Sing di pikir wes due bojo

Lirik Lagu Yang Terkait:
Intan Chacha – Isin Karo Bojone DJ ANGKLUNG

Temukan Mp3 Intan Chacha – Isin Karo Bojone