Lirik Lagu HJR OFFICIAL X MAY RATRI – BERDASARKAN JARENE

By | September 3, 2021
HJR OFFICIAL X MAY RATRI - BERDASARKAN JARENE

Ngopo kerep ono masalah
Opo mergo aku sing salah
Sitik sitik kok gawe ribut
Marai suwe suwe semaput

Hubungan iki wis suwe leh njalani
Tresnaku ro kowe tulus ning ati
Aku yo percoyo marang sliramu
Tresnamu ra bakal luntur nggo aku

Karepku yo mung siji panyuwunku
Ojo gampang terpengaruh
Omongan sing mlebu
Gawe awakmu slalu
Mikir elek ning aku
Sayang tulung ojo begitu

Reff:
Nek kowe ngerti kabeh kahananku
Mung berdasarkan jarene
Ojo gampang percoyo

Mas aku ra bermaksud
Menyakiti hatimu
Aku mung wedi kelangan sliramu

Yowis ayo diperbaiki
Hubungane ben podo wingi
Aku ro kowe tetep dadi siji

Sak lawase tekane pati
Ora ono sing iso ngganti
Sing tenang ojo nganti ingkar janji

Karepku yo mung siji panyuwunku
Ojo gampang terpengaruh
Omongan sing mlebu
Gawe awakmu slalu
Mikir elek ning aku
Sayang tulung ojo begitu

Reff:
Nek kowe ngerti kabeh kahananku
Mung berdasarkan jarene
Ojo gampang percoyo

Mas aku ra bermaksud
Menyakiti hatimu
Aku mung wedi kelangan sliramu

Yowis ayo diperbaiki
Hubungane ben podo wingi
Aku ro kowe tetep dadi siji

Sak lawase tekane pati
Ora ono sing iso ngganti
Sing tenang ojo nganti ingkar janji
Sing tenang ojo nganti ingkar janji..

Lirik Lagu Yang Terkait:
HJR OFFICIAL X MAY RATRI – BERDASARKAN JARENE

Temukan Mp3 HJR OFFICIAL X MAY RATRI – BERDASARKAN JARENE