Lirik Lagu Fitri Carlina – Wingi Odading Saiki Semongko

By | June 17, 2022
Fitri Carlina - Wingi Odading Saiki Semongko

Dulu cintamu bagaikan bunga yang indah
Yang selalu ku puja dan ku manja manja
Kini tiada tiada, kini tiada
Kini memang sudah tiada

Kata katamu membuatku terpesona
Serta janjimu yang manis bagaikan gula
Yang ku rasa rasa, yang kurasa
Kini sudah tidak terasa

Lungset atiku kangmas, mbok larani
Nganti netes banyu moto, ning pipiku
Rak disongko kowe tego, ninggal aku
Kowe malah ngeliyoo

Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi mbok anggep penting saiki dudu sopo sopo
Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi seh iso nyanding jebul mung dianggep konco

Hooo jebul mung dianggep konco
Hoo

Lungset atiku kangmas, mbok larani
Nganti netes banyu moto, ning pipiku
Rak disongko kowe tego, ninggal aku
Kowe malah ngeliyoo

Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi mbok anggep penting saiki dudu sopo sopo
Wingi rame odading saiki rame semongko
Wingi seh iso nyanding jebul mung dianggep konco

Hooo jebul mung dianggep konco
Hoo

Hooo jebul mung dianggep konco
Hoo…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Fitri Carlina – Wingi Odading Saiki Semongko

Temukan Mp3 Fitri Carlina – Wingi Odading Saiki Semongko