Lirik Lagu Fitri Carlina ft RPH – Sandiworomu Luar Biasa

By | January 3, 2020
Lirik Lagu Fitri Carlina ft RPH - Sandiworomu Luar Biasa

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV
Sandiworo dramamu, ncen luar biasa
Sayang yen bakatmu ra kanggo sia sia

Aku kenal kowe, ora mung sedelo..
Tingkah lan polahmu iso diwoco..

Siji loro telu aku niteni polahmu
Papat limo enem soyo suwi dadi bosen
Saben ditakoni kok bolak balik ngapusi
Wis cetho nyalahi ko ora gelem ngakoni

Roso tresno iki ora kanggo dolanan
Uwis cukup tenan sing korban perasaan

Wingi kowe lungo karo sopo?
Wingi kowe dolan gone sopo?
Opo mbok kiro aku ra ngerti
Ncen aku sengojo etok etok ra ngerti

Polahmu, aktingmu
Wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo
Melu casting FTV
Sandiworo dramamu,
Ncen luar biasa
Sayang yen bakatmu
Ra kanggo sia sia

Melu casting FTV, Melu casting FTV
Melu casting FTV,
Ho a ho e

Siji loro telu aku niteni polahmu
Papat limo enem soyo suwi dadi bosen
Saben ditakoni kok bolak balik ngapusi
Wis cetho nyalahi ko ora gelem ngakoni

Roso tresno iki ora kanggo dolanan
Uwis cukup tenan sing korban perasaan

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV

Polahmu, aktingmu
Wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo
Melu casting FTV
Sandiworo dramamu,
Ncen luar biasa
Sayang yen bakatmu
Ra kanggo sia sia

Polahmu, aktingmu
Wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo
Melu casting FTV
Sandiworo dramamu,
Ncen luar biasa
Sayang yen bakatmu
Ra kanggo sia sia

Polahmu, aktingmu wis koyo selebriti
Mending kowe nyobo melu casting FTV…

Lirik Lagu Yang Terkait:
Fitri Carlina – Sandiworomu Luar Biasa Ft RPH

Temukan Mp3 Fitri Carlina ft RPH – Sandiworomu Luar Biasa