Lirik Lagu FINSAN OFFICIAL – TEGO KARO KONCO

By | August 17, 2021
FINSAN OFFICIAL - TEGO KARO KONCO

Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnoku neng kowe ngluwihi segoro

Kowe lungo ninggalke aku
Mergo kowe wes oleh gantine
Senajan atiku wes loro tenanan
Nyawang kowe gandeng ro de’e

Opo maksudmu ngapusi aku
Kowe blenjani janjimu
Aku wes merjuangke atimu
Nanging kowe tego karo aku

Watone kowe seneng aku melu seneng
Senajan batinku loro tenanan

Reff:
Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Watone kowe seneng aku melu seneng
Senajan batinku loro tenanan

Reff:
Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Kuwi kancaku
Kok kowe tego karo aku
Blenjani janji sumpah setiamu
Senajan aku kalah bondo
Nanging aku biso opo
Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Tresnaku neng kowe ngluwihi segoro

Tresnoku kalah ro bondo
Atiku wes lilo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
FINSAN OFFICIAL – TEGO KARO KONCO

Temukan Mp3 FINSAN OFFICIAL – TEGO KARO KONCO