Lirik Lagu Esa Risty – Aku Mundur

By | July 25, 2021
Esa Risty - Aku Mundur

Tak sawang fotomu
Mripat atiku malah ora iso turu
Kelingan jaman dewe iseh gandengan
Kroso teko maneh
Udan tresno ning ati nggowo tangisan

Mbiyen tak ikhlaske
Senadyan aku ora bener-bener lilo
Mergane atiku pancen iseh tresno
Ora tak critak’e
Ngecul kowe dadi kliruku sing gede

Reff:
Aku mundur
Rakuat ning ngimpimu sing duwur
Wis tak pekso
Ra sanggup kekarepanmu tak songgo
Aku ngroso ora iso nyenengake
Aku gur nduwe
Tresno sing jujur marang sliramu

Mbiyen tak ikhlaske
Senadyan aku ora bener-bener lilo
Mergane atiku pancen iseh tresno
Ora tak critake
Ngecul kowe dadi kliruku sing gede

Reff:
Aku mundur
Ra kuat ning impimu sing duwur
Wis tak pekso
Ra sanggup kekarepanmu tak songgo
Aku ngroso ora iso nyenengake
Aku gur nduwe
Tresno sing jujur marang sliramu

Aku mundur
Ra kuat ning impimu sing duwur
Wis tak pekso
Ra sanggup kekarepanmu tak songgo
Aku ngroso ora iso nyenengake
Aku gur nduwe
Tresno sing jujur marang sliramu
Tresno sing jujur marang sliramu..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Esa Risty – Aku Mundur

Temukan Mp3 Esa Risty – Aku Mundur