Lirik Lagu Dini Kurnia – JANJI MANIS

By | August 23, 2021
Dini Kurnia - JANJI MANIS

Kabeh susah soro
Yowis tak lakoni
Berjuang bareng karo sliramu

Mergo katresnanku
Yo wis ke patri
Ra ono liyo mung kanggo kowe

Bakal setiyo sampek
Tumekane pati
Ucap ra ono wong liyo
Jare sehidup semati

Reff:
Serto sak kabehane wes ono
Kowe ke gudo karo wong liyo
Janji manis ra biso dipercoyo
Ngucap setiyo tetep ngeliyo

Sorone karo aku
Serto senenge karo wong liyo

Kabeh susah soro
Yowis tak lakoni
Berjuang bareng karo sliramu

Mergo katresnanku
Yo wis ke patri
Ra ono liyo mung kanggo kowe

Bakal setiyo sampek
Tumekane pati
Ucap ra ono wong liyo
Jare sehidup semati

Reff:
Serto sak kabehane wes ono
Kowe ke gudo karo wong liyo
Janji manis ra biso dipercoyo
Ngucap setiyo tetep ngeliyo

Serto sak kabehane wes ono
Kowe ke gudo karo wong liyo
Janji manis ra biso dipercoyo
Ngucap setiyo tetep ngeliyo

Sorone karo aku
Serto senenge karo wong liyo..

Lirik Lagu Yang Terkait:
DINI KURNIA – JANJI MANIS

Temukan Mp3 Dini Kurnia – JANJI MANIS