Lirik Lagu Didik Budi – Pamit Lungo

By | September 1, 2021
Didik Budi - Pamit Lungo

Lewat lintang ing ndalu
Sampekno salamku
Kangenku iki marang sliramu
Ku pengen ketemu

Abot ati tak roso
Sampe ra percoyo
Krungu kabar kowe ngeliyo
Mong nambahi loro

Adoh parane tak lakoni
Tego tegone we ngeliyo ati

Reff:
Pamit lungo
Jare mong sedelo
Jebule koe rabi ro wong liyo

Loro ati iki
We blas ra ndue ati
Janji gari janji
Nyatane ngapusi aku iki

Reff:
Pamit lungo
Jare mong sedelo
Jebule koe rabi ro wong liyo

Loro ati iki
We blas ra ndue ati
Janji gari janji
Nyatane ngapusi

Pamit lungo
Jare mong sedelo
Jebule koe rabi ro wong liyo

Loro ati iki
We blas ra ndue ati
Janji gari janji
Nyatane ngapusi aku iki..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Pamit Lungo – Cindi Cintya Dewi, Pamit Lungo – Didik Budi

Temukan Mp3 Didik Budi – Pamit Lungo