Lirik Lagu DIAN MARSHANDA – LINTANG

By | May 7, 2022
DIAN MARSHANDA - LINTANG

Tak tulis layang iki
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki
Lan tresnoku, sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo
Kanti…sabar atiku..

Koyo lintang kerlip ning awang
Sing nggambarke..kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang..
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

Tak tulis layang iki,
Sing nembangke kangene ati..
Mergo setyoku iki
Lan tresnoku sing tansah gati..

Soyo cedhak ning ati,
Nadyan adoh karo sliramu..
Tak jaluk ning tresnamu,
Ojo nganti ngeliyo ati..

Sak tenane abot njerone ati…
Mergo gedhe kangenku..
Nanging kudu tak trimo
Kanti..sabar atiku…

Koyo lintang kerlip ning awang
Sing nggambarke kangenku iki..
Koyo lintang sing kebak ning awang
Tansah madhangi njeroning ati..
Ra bakal surut kangen lan tresnaku
Koyo kerlip lintang ning njero atiku..

Lirik Lagu Yang Terkait:
Dian Marshanda – Lintang

Temukan Mp3 DIAN MARSHANDA – LINTANG