Lirik Lagu DIAN ANIC Feat EMEK ARYANTO – SANG MANTAN

By | Desember 23, 2022

DIAN ANIC Feat EMEK ARYANTO - SANG MANTAN

(w) cinta ~ kehalang restu ~
Gejolak rindu sing masih pengen, ketemu
Wahai sang mantan

(w) cinta dilema
Hubungan ketunda
Kehalang wong tua

(l) cinta butuh pengorbanan
Sing sabar sayang
Mungkin kien ujian cinta ~

(w) apa sampean krasa
Kula nangis rindu
Wahai sang mantan

(l) jujur batin bli rela
Yen ngrungu tangis rindu
Wong sing di cinta
Niba banyu mata ~

(duet) rasa kangen cinta
Rasa sayange
Mung cuma ~ ~
Sing kadoan

(l) mungkin salah nasib
Kita lahire dudu ning wong sugih ~
Pilihan wong tuane
Dudu kita mantune ~

(w) lamuna takdir ~
Bisa di jaluk, sun pengen kelakon ~
Kula emong adoh
Karo sampean

(l) pengen tepung dadi siji
Mung cuma ngimpi

(w) sabar ngenteni wong tua ngrestoni

(w) apa sampean krasa
Kula nangis rindu
Wahai sang mantan

(l) jujur batin bli rela
Yen ngrungu tangis rindu
Wong sing di cinta
Niba banyu mata ~

(duet) rasa kangen cinta
Rasa sayange
Mung cuma ~ ~
Sing kadoan

(l) mungkin salah nasib
Kita lahire dudu ning wong sugih ~
Pilihan wong tuane
Dudu kita mantune ~

(w) lamuna takdir ~
Bisa di jaluk, sun pengen kelakon ~
Kula emong adoh
Karo sampean

(l) pengen tepung dadi siji
Mung cuma ngimpi

(w) sabar ngenteni wong tua ngrestoni

(w) cinta dilema
Hubungan ketunda
Kehalang wong tua

(l) cinta butuh pengorbanan
Sing sabar sayang
Mungkin kien ujian cinta ~

(w) apa sampean krasa
Kula nangis rindu
Wahai sang mantan

(l) jujur batin bli rela
Yen ngrungu tangis rindu
Wong sing di cinta
Niba banyu mata ~

(duet) rasa kangen cinta
Rasa sayange
Mung cuma ~ ~
Sing kadoan

Lirik Lagu Yang Terkait:
DIAN ANIC Feat EMEK ARYANTO – SANG MANTAN

Temukan Mp3 DIAN ANIC Feat EMEK ARYANTO – SANG MANTAN