Lirik Lagu Deviana Safara – Lawang Ati

By | January 9, 2020
Lirik Lagu Deviana Safara - Lawang Ati

Nemboro ning angenku tansah eleng marang sliramu
Senadyan wes tak cubo nglalekake jenengnmu
Sing tansah tak tumbangke laras kangen jero atiku
Sung tansah tak sworoke gendeng tresno ning dodoku
Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso duweni…
Tresno sliramu…
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging tresnomu soyo kepatri ning jero atiku
Nemboro ning angenku tansah eleng marang sliramu
Senadyan wes tak cubo nglalekake jenengnmu
Sing tansah tak tumbangke laras kangen jero atiku
Sung tansah tak sworoke gendeng tresno ning dodoku
Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso duweni…
Tresno sliramu…
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging tresnomu soyo kepatri ning jero atiku
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu
Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging tresnomu soyo kepatri ning jero atiku

Lirik Lagu Yang Terkait:
Deviana Safara – Lawang Ati

Temukan Mp3 Deviana Safara – Lawang Ati